Frokostseminar: Fremtidens økonomiplattform

Verden er i stadig endring. Dette er spesielt synlig på teknologifronten og kjennetegnes blant annet av dynamiske skyløsninger som sørger for tilgjengelighet hvor som helst, når som helst og som alltid er oppdatert med nyeste funksjonalitet. I kjølvannet av dette dukker problemstillinger om hvordan man skal ta i bruk denne teknologien og hvordan dette påvirker organisering, roller og arbeidsprosesser.

Forventede endringer

Det forventes at forretningssystemer skal bidra til å automatisere, effektivisere og gi innsikten som trengs for å sørge for at vi kan styre bedriften på rett kurs. Økt konkurransekraft er den ønskede gevinsten av dette. Vi mener derfor at man bør ha et bevisst forhold til hvilke endringer som må gjøres og hvordan det kan påvirke din virksomhet.


Fremtidens økonomiplattform

For å sikre at prosessene til forskjellige bedrifter understøttes på best mulig måte utvikles ERP-systemer med mulighet for å koble på best-of-breed løsninger. ERP-systemet blir en plattform med et økosystem av produkter som kan sømløst kobles på for å sikre sømløs dataflyt mellom kjerne og spesialistløsninger.

Målsetting med seminaret

Dette seminaret vil gi deg innsikt i trender innenfor forretningssystemer, hvordan disse teknologiene kan legge til rette for smidigere prosesser og økt konkurransekraft, og hva du bør tenke på ved vurdering av nye løsninger. Seminaret vil også gi konkrete eksempler på en ERP-plattform, Visma.net og best-of-breed løsningen SEMINE, og hvordan de sammen kan rigge din virksomhet for fremtiden.

Agenda

  • Registrering og enkel frokost (8.30 - 9.00)
  • Fremtidens økonomiplattformer og hvordan teknologi endrer måten vi jobber på (09.00 - 9.30)
  • Visma.net - Det moderne ERP (9.30 - 10.05)
  • SEMINE - muliggjør fremtidens økonomifunksjon (10.15 - 10.50)
  • Oppsummering - konkrete tips på hvordan du skal ta i bruk ny teknologi (10.50 - 11.00)

Praktisk informasjon

Dato: 6. desember 2019

Tid: kl 09-11 ( registrering fra 08.30)

Sted: Clarion Hotel the Hub Oslo