Vitari Brukerforum: Tid for refleksjon, inspirasjon og gode råd

Enten vi snakker om eget privatliv, vårt ansvar og oppgaver på jobb, om lønnsomhet og effektivitet, eller sikkerhet og personvern - så handler det alltid om å ha kontroll og innsikt. Vi håper denne dagen gir deg nyttige tips og inspirasjon slik at du selv sitter i førersetet!

Agenda med inspirerende foredragsholdere og høyaktuelle temaer 

Vi har i år utvidet antall sesjoner og håper derfor at alle får et stort utbytte av dagen. Det er mange interessante foredrag som forhåpentligvis både vil inspirere og gi refleksjon. Sjekk ut våre spennende agenda – ta gjerne med deg en kollega!

Se detaljert informasjon om foredragsholder og foredrag ved å klikke på knappen "info om foredrag", eller se agenda og påmelding ved å klikke på knappen "agenda" under.

 

 

Dette kan du ikke gå glipp av!!

 

SJEF
I EGET LIV

v/Ingvard Wilhelmsen

Det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til alt som skjer bestemmer vi selv.
De fleste av tankene våre er jo bare tull – tanker der vi bekymrer oss for ting som aldri kommer til å skje i virkeligheten.
 
Ingvard Wilhelmsen vil utfordre hvordan vi forholder oss til disse tankene. Dersom noen skal være sjef i ditt liv, må det være deg selv!

SLIK BLIR DIN DIGITALE FREMTID 

v/Jan Sollid Storehaug

Jan Sollid Storehaug gir oss et overblikk over digitalisering i samfunnet og hvordan ny teknologi utfordrer oss på jobb og privat.
 
Jan bruker 35 års erfaring som leder av norske og internasjonale IT-bedrifter til å gi deg nødvendig oppdatering. Han har dyp innsikt i digitaliseringsprosesser og hvordan teknologi forandrer våre liv, privat og på jobb. I sine foredrag legger han vekt på å bruke mange eksempler og viser gjerne til verktøy som du selv kan ta i bruk. 

 

Samarbeidspartnere og utstillere

Flere av våre samarbeidspartnere deltar som utstillere på årets Brukerforum. Benytt anledningen og sjekk ut i en pause hva de kan hjelpe til med – en hyggelig prat ender ofte opp i et godt råd! Klikk på bildet under, så kan du lese mer om hver enkelt samarbeidspartner.

 

 

Praktisk informasjon

 

Dato: Mandag 11. november

Tid: 09.00-16.00 ( registrering fra 08.00)

Sted: Clarion Hotel the Hub, Oslo

Adresse: Biskop Gunnerus' gate 3, 0106 Oslo

Kontakttelefon: 66 85 51 50

Mail: kundesenter@vitari.no

 

 

Priser

Det er fri adgang for inntil 2 personer for deg som har Brukerstøtteavtale med oss. For øvrige deltakere er prisen kr 1500,-.

Hvis du har noen spørsmål- ta kontakt med oss på tlf 66 85 51 50 eller via mail: kundesenter@vitari.no.

Vi håper på å se deg på Vitari Brukerforum.