Bli med på laget

Bli med på laget

Nå har du muligheten til å bli med på et vinnerlag. Vitari søker nemlig Visma Business Konsulenter og kandidater til vårt Trainee program.

Vi som jobber i Vitari er veldig bevisste på at vi må ha høy kompetanse og at det til syvende og sist er oss selv det kommer an på. Men det er som et team vi virkelig kan gjøre en forskjell, og det morsomste av alt er å vinne sammen!

Dersom du vil jobbe med rådgivning som alltid er relevant, enten konjunkturene svinger opp eller ned, så kan vi nå tilby deg nye spennende utfordringer! Nye store ordre og ny spennende teknologi gjør at vi ønsker oss ende flere flinke folk.

Vi har behov for å styrke oss med 3-5 høyt kompetente og erfarne ERP applikasjonskonsulenter / rådgivere til vårt kontor i Asker. I tillegg er vi ute i markedet for å hente inn trainees til morgendagens skybaserte løsninger fra Visma.

Hvis du vil være med på å virkeliggjøre visjonen «Systemene skal ikke ta tid – de skal gi tid», så ta en titt på disse annonsene og send din søknad og CV. Vi gleder oss til å møte deg!

Annonse ERP konsulenter: http://m.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=75724338

Annonse trainee-program: http://m.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=76315542