Er du Vitari sin nye markedskoordinator?

Er du Vitari sin nye markedskoordinator?

Vitari vokser og søker en kreativ markedskoordinator til en nyopprettet stilling. Oppstart så snart som mulig.

Vi ønsker at du skal lede og koordinere markedsaktiviteter, og du bør derfor ha erfaring fra markedsarbeid. Dine hovedoppgaver vil være å utvikle, planlegge og gjennomføre markedsaktiviteter. Det være seg utarbeidelse av kampanjer og markedsmateriell (bannere, brosjyrer, eDM, presentasjoner, ol), samt koordinere, produsere og vedlikeholde innhold til digitale kanaler som nettside og sosiale medier.

Vi håper du har følgende kvalifikasjoner;

Relevant utdanning på høyskole- eller universitetsnivå (særlig relevant arbeidserfaring kan kompensere for dette)
Erfaring med å utnytte digitale kanaler og strategisk bruk av sosiale medier i markedsføring
God digital forståelse og kjennskap til WordPress, enkel foto/videoproduksjon og at du behersker MS Office godt


Vi ønsker oss en kollega som er kreativ, har egne meninger, god struktur og som takler et høyt tempo. Vi vil at du skal bidra med din kompetanse, at du har stå på vilje og har et godt humør.

I tillegg er det viktig at du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne.


Hvorfor Vitari?

Vi er stolte av å kunne si at vi er en ettertraktet arbeidsplass. Tre år på rad har vi blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser, og vi jobber kontinuerlig med medarbeidertilfredshet. Vi tilbyr både ansvar og muligheter for dyktige, engasjerte og positive mennesker. Vårt gode miljø og tilhørende gode rykte har ført til at nesten ingen slutter, og ukentlig mottar vi flere åpne søknader fra mennesker som ønsker å jobbe her. Arbeidsplassen vil være på vårt hovedkontor i Asker.