Møt våre nyansatte Visma.net spesialister

Møt våre nyansatte Visma.net spesialister

Vitari har ansatt fire nyutdannede talenter, som skal jobbe utelukkende med Visma.net. Dette er en del av Vitaris brede Visma.net satsning. Her kan du bli bedre kjent med dem:

Blant 80 søkere endte valget på Magnus, Eric, Karoline og Amanda. De er en ny generasjon Vitarianere – som skal jobbe med en ny generasjon forretningssystemer, nemlig Visma.net familien.

 

Magnus Skontorp
Alder: 27 år
Hjemsted: Tønsberg
Utdanning: Bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI

Magnus har erfaring fra offshore og regnskapsbransjen. Han har interesse for fotball og trener crossfit. I tillegg er han opptatt av teknologi og hvordan vi kan bruke dette til å forbedre arbeidsprosesser.

 

Hvorfor Vitari?
Jeg hadde ikke kjennskap til før jeg så stillingsannonsen, men etter litt research fant jeg fort ut at dette var riktig plass for meg. Det å bruke teknologi til å effektivisere norske bedrifter er noe jeg finner svært motiverende. Etter å ha blitt bedre kjent med mitt team og mine kollegaer, er jeg mer en sikker på at vi blir best på Visma.net ERP.

 

Hva tenker du om å jobbe med Visma.net?
Etter å ha jobbet som regnskapsassistent har jeg erfart at tradisjonelle jordbaserte regnskapssystemer kan være fryktelig tungvinte og lite intuitive.

Jeg har selv utførte de manuelle prosessene og har tenkt at dette må kunne gjøres på en mer effektiv måte. Jeg ser et kjempe potensial i Visma.net og jeg tror at min erfaring kommer godt med når jeg skal hjelpe kunder med å effektivisere sine prosesser.

 

Eric Scott Pascual
Alder: 27 år
Hjemsted: Bærum
Utdanning: Siviløkonom ved Handelshøyskolen BI

Eric var på et utvekslingssemester i Rio de Janeiro høsten 2015 hvor han deltok på et frivillig prosjekt for å øke språkkunnskapene til barn i området. Han har arbeidserfaring fra salg, rådgivning og kundeservice i forsikringsbransjen, og på fritiden spiller han fotball for Lommedalens IL.

 

Hvorfor Vitari?
Organisasjonskulturen med fokus på teamarbeid og viljen til å gi medarbeidere ansvar var viktige grunner til at jeg ønsket å bli en del av Vitari. Vi traineer har blitt tildelt prosjekter og oppgaver som vi har håndtert i team. Gjennom dette teamarbeidet har det vært tydelig hvilke synergieffekter som skapes gjennom samarbeid og vi har fått en økt fellesskapsfølelse gjennom å skape noe sammen. Samtidig har vi fått ansvar til å både ta egne beslutninger og styre vår egen utvikling.

 

Hva tenker du om å jobbe med Visma.net?
Å jobbe med et system som Visma.net er spennende fordi vi lærer noe nytt hver dag. I og med at Visma.net har egenskaper som skiller seg fra andre økonomisystemer byr det på utfordringer, men også mange muligheter. Brukerne må endre måten de arbeider på i et økonomisystem dersom de skal oppnå gevinstene Visma.net kan gi. Det å kunne hjelpe til å omstille organisasjoner gjennom endrede arbeidsprosesser og nye roller gjør arbeidet med Visma.net ekstra spennende.

 

Karoline Bakke Andersen
Alder: 25 år
Hjemsted: Tønsberg
Utdanning: Bachelor i økonomi og administrasjon, og en master i strategi, organisasjon og ledelse fra Copenhagen Business School (CBS).

Karoline har arbeidserfaring fra kundeservice, salg og prosjektledelse. Hun har bodd flere år i utlandet hvor hun har fått samarbeide med mennesker fra mange ulike kulturer. På fritiden liker hun å reise og trene, og har en interesse for mat.

 

Hvorfor Vitari?
Først og fremst på grunn av den VI-kulturen som selskapet står for. Som en sosial og utadvendt person tenkte jeg at dette måtte være et arbeidsmiljø som ville passe meg godt. Samtidig så jeg på dette som en kjempegod mulighet til å kombinere økonomi med teknologi, og å jobbe med noe så fremtidsrettet som skybaserte løsninger.

 

Hva tenker du om å jobbe med Visma.net?
Jeg synes det er gøy å kunne få spesialisere meg innenfor et spesifikt felt, lære mer om hvordan ulike virksomhetsprosesser fungerer i praksis, og hvordan et system kan hjelpe norske bedrifter til å bli mer effektive. For meg er det viktig å kunne jobbe med noe som hele tiden utfordrer meg til å lære mer. Med stadige oppdateringer og nye tilleggstjenester er Visma.net et godt eksempel på dette, og jeg gleder meg til fortsettelsen.

 

Amanda Grøvdal Midtun
Alder: 25 år
Hjemsted: Åndalsnes
Utdanning: Bachelor i økonomi og administrasjon og master i internasjonal ledelse ved Universitetet i Agder.

Amanda har erfaring fra regnskap og prosjektstyring gjennom ulike verv i studietiden. Hun er veldig glad i å reise og oppleve nye steder. Under studiet hadde hun derfor et semester i Indonesia. Foruten om reising liker hun å trene og å utfolde seg kreativt, gjerne gjennom å tegne eller male.

 

Hvorfor Vitari?
Vitari har en sterk VI-kultur som jeg følte jeg kunne relatere meg til, noe som gjorde Vitari til en attraktiv arbeidsplass for meg. I tillegg kunne de tilby et traineeprogram med bratt læringskurve og gode utviklingsmuligheter innenfor fagområdene økonomi, teknologi og strategi.

 

Hva tenker du om å jobbe med Visma.net?
Det er gøy å jobbe med et produkt som det satses så sterk på. Det at systemet er relativt nytt gir oss muligheten til å raskt kunne bli et av de bedre teamene til å levere Visma.net. I tillegg er det et system som kan ha stor påvirkning på bedriftenes arbeidsprosesser i tiden fremover. Ved å spesialisere oss i Visma.net får vi muligheten til å hjelpe bedrifter til å bli mer effektive og konkurransedyktige.