Pizzaboller og julegaven

Pizzaboller og julegaven

Tirsdag morgen skal Ketil og jeg til en ny kunde, så vi kjører nedover i morgen på dagen.
Denne gangen blir det ikke til det Nord-Norge vi skal til, men til sørlandet.
Til et sted som heter Øvrebø. Det ligger ca 40 minutter nord-vest for Kristiansand.

Det er visst ikke så mange overnattingssteder der, så vi skal bo på Scandic i Kristiansand. Og det passer jo fint, for der er det treningsstudio slik at jeg kan få brukt treningstøyet som skal bli med.

Kanskje jeg får lurt med meg Ketil også. Hvem vet? Jeg vet at han fikk nye treningsbukser til farsdagen så han kan ikke skylde på at han ikke har treningstøy i alle fall 🙂

Jeg har på de siste reisene hatt med pizzaboller som vi spiser i bilen når vi er på vei til kunder. Men nå var det tomt i fryseren så i dag har jeg bakt flere! Det har blitt en greie ut av det at jeg tar med noe vi kan spise når vi er på tur, og siden vi skal kjøre i 4 timer i morgen, så passer det jo perfekt!

Til jul fikk jeg en julegave av Ketil som jeg synes var ganske morsom! Jeg fikk en eske hvor det lå en tannkrem, tannbørste og chilinøtter. Alt merket som reisetannkrem, reisetannbørste og turmat.
Jeg smilte godt når jeg åpnet den gaven. Lurer på om han er lei av at jeg låner tannkrem av han jeg! Dette skal iallefall bli med på morgendagens tur, det ligger allerede klart i bagen.

Nå må jeg gå og pakke litt, ha en fin kveld!

 

Mvh Lin, konsulent på reise