Tre deltakere på Brukerforum 2012

Årets Brukerforum samlet drøye 160 deltakere og tilhørerne fikk servert blant annet siste nytt om eFaktura, en introduksjon om Visma.net, samt et spennende foredrag om potensialet i nettskyen. Vi spurte tre deltakere om deres utbytte av arrangementet.

 

Richard Sjursen, Experia IT


Har du vært her før?
Jeg har vært på Brukerforumet flere ganger. Det er et svært nyttig arrangement for å motta gode brukertips som jeg kan dra nytte av til daglig.

Hva er du mest opptatt av i år?
Akkurat nå er det mest aktuelt med innspill på Visma Global, og da spesielt rundt logistikk, siden jeg har flere kunder som trenger en konsulent med spisskompetanse på Global.

Hva synes du om dagen så langt?
Veldig bra! Spesielt var det spennende å høre Helge Skriverviks foredrag om cloud computing. Man blir nesten redd for å bli arbeidsledig på sikt!

Da er kanskje Visma.net aktuelt for dere?
Ikke foreløpig siden jeg stort sett representerer byråer, men det er spennende å kjenne til løsningen. Det som jeg ser som en utfordring her, er at du må ha mange forskjellige steder å logge deg på.

 

Christianne Rasmussen, Trysilhus


Har du vært her ofte, og hva synes du om arrangementet?
Jeg har kun vært her én gang tidligere, siden vi først ble bruker av Visma i mai i år. Så langt har det vært en spennende dag, med mye nyttig informasjon.

Hadde du hørt om nettskyen før du kom hit?
Nei det hadde jeg ikke, og jeg kjente heller ikke til Visma.net, men det var veldig interessant å høre om.

Kunne Visma.net være noe for dere i Trysilhus, som selger leiligheter?
Absolutt! Jeg tror en slik løsning åpner opp for muligheter til å jobbe annerledes, smartere og mer effektivt.

 

Ole Christian Skonnord, Olje og Energi Senteret


Er dette ditt første Brukerforum?
Nei, jeg har vært her flere ganger tidligere.

Hva sitter du igjen med etter første halvdel?
Det har vært veldig bra, og nettskyen er det alltid like spennende å høre om.

Da er kanskje Visma.net aktuelt for dere?
Ikke foreløpig tror jeg, men på lang sikt vet man jo aldri. Vi driver med salg av drivstoff og fyringsprodukter, både til privatpersoner, industri og offentlig bedrifter over hele landet, og sender i løpet av året nærmere 60 000 fakturaer. Med så mange fakturaer og til dels kompliserte transaksjoner, er det foreløpig kun Visma Business som er aktuelt for oss.