Trippel seier til Vitari: Årets Visma Partner, Årets Partner Business Automation og Årets Leder

Trippel seier til Vitari: Årets Visma Partner, Årets Partner Business Automation og Årets Leder

Vitari vinner for sin innsats i 2018 de tre prestisjefylte prisene Årets Visma Partner, Årets Partner Business Automation  og Årets Leder, ved Asle Sjørbotten. Dette ble annonsert under årets Visma Partner Summit, som er Visma sitt viktigste partnerarrangement.

Årets Partner og Årets Leder

“Årets partner representerer på mange måter alt All-Star konseptet er bygget på. Partneren setter seg ambisiøse mål, og har en imponerende evne til å nå dem. Resultatet er ikke tilfeldig og kommer ikke gratis. Vi vet at det er mye hardt arbeid som ligger bak. Ikke bare gjennom 2018, men over flere år. Partneren er kjent for å inneha høy kompetanse, engasjerte og lojale medarbeidere, god ledelse og ikke minst svært fornøyde kunder.På vegne av alle kolleger i Visma Software vil jeg takke dere for 16 fantastiske år, med vekst, god lønnsomhet, og ikke minst den lojaliteten og tilliten dere har vist oss i Visma og den tette dialogen og det tette samarbeidet vi daglig har med alle ansatte hos dere.  Årets Partner 2018 er VITARI” – sier Lene Myklesbust, fra Visma Software.

Asle Sjørbotten, administrerende direktør i Vitari,  kommenterer kåringen slik:

“Vi er veldig stolte over å ha blitt Årets Partner hos Visma tre år på rad.  Å være størst hos Visma betyr at vi har engasjerte og dyktige rådgivere som frigjør tid for stadig flere bedrifter og organisasjoner. Vi selger mest av alle Visma sine partnere, og vi er også blant de aller beste på onboarding av kundene. Det er vi stolte av, og det bekrefter at vårt store fokus på arbeidsmiljø og trivsel skaper gode resultater og fornøyde kunder.”

Asle vant også prisen Årets Leder. Han har en beundringsverdig lederstil og en unik evne til å utvikle gode samarbeid, relasjoner og bygge en fantastisk bedriftskultur som vi alle er stolte av å være en del av! Gratulerer fantastiske Asle!

Den nye prisen: Årets Partner Business Automation

Det er første gang Visma har kåret en Årets Partner Business Automation,  Å vinne denne prisen betyr at Vitari har vært den partneren som har lyktes best med å rulle ut Auto-suiten med Auto-tjenester gjennom hele 2018.  Med andre ord, Vitari har lyktes best med å automatisere manuelle prosesser hos sin kundeportefølje.  Dette forsterker budskapet  om at Vitari vil være en partner som ligger langt famme i den digitale utvikling.

Kvalitetsstempel og inspirasjon videre

Å bli kåret som Årets Partner , Årets Partner Business Automation med Årets Leder i spissen, er et kvalitetsstempel og en forsikring på at vi overgår Visma sine strenge kvalitetskrav. Målsettingen er å sikre kundene våre optimal drift av deres løsninger. Det digitale skiftet er allerede godt i gang, og vi velger å fokusere på muligheter framfor utfordringer.

Vi tar denne inspirasjonen gledelig med oss videre, og sikter mot nye høyder i 2019! Tusen takk for alle gode samarbeid i 2018.