Vi fikk Miljøfyrtårn-diplomet overlevert av Ordfører Lene Conradi

Vi fikk Miljøfyrtårn-diplomet overlevert av Ordfører Lene Conradi

I går fikk vi besøk av ordføreren vår, Lene Conradi, som overleverte Miljøfyrtårn-diplomet til oss.

Det ble et inspirerende møte, hvor vi presenterte Vitari sitt engasjement og arbeid som en miljøvennlig kontorbedrift i Asker, mens Ordfører Lene Conradi, næringssjef Morten Bastrup og miljøleder Bjørn Nordby orienterte om miljøarbeidet og satsingen generelt i kommunen. Vi forstod raskt at alle parter har mye å lære av hverandre, og vi ser frem til et videre samarbeid for å gjøre Asker til en enda mer miljøvennlig kommune og Vitari til å bli Askers mest miljøvennlige kontorbedrift.

Miljøvennlige tiltak


Så langt på reisen har vi gjennomført flere konkrete tiltak innen energi, transport og kildesortering.

Vi har sendt ut en intern spørreundersøkelse, for å kartlegge hva som vil motivere den enkelte ansatte til å få en mer miljøvennlig arbeids-hverdag. Vi har allerede fått mange gode innspill, slik som :

  • Tilgang til El-bil
  • Samkjøring
  • Felles sykkelgruppe
  • Redusere forbruk


Vi ønsker, på lik linje som Asker kommune, å løfte dette arbeidet og sikre en bærekraftig utvikling og ta samfunnsansvar. Vi ser også at dette arbeidet skaper konkurransefortrinn, og det blir i økende grad også et krav fra flere kunder. Fokuset fremover vil være på både holdninger og forbruksmønster, og vi ønsker å sette et godt klimafotavtrykk.

Les her om hvordan vi ble Miljøfyrtårn sertifisert.