Vitari kjøper ConsIT

Vitari kjøper ConsIT

Styrker sin satsing innen regnskapsbyråer og regnskapsmiljøer


Vitari styrker sin satsing ytterligere på regnskapsbyråer og store regnskapsmiljøer gjennom oppkjøpet av Visma – partneren ConsIT AS. De jobber dedikert mot dette markedssegmentet og har blitt kåret til månedens Visma Gold Partner hele 30 ganger i løpet av de siste 3 årene.

ConsIT, under ledelse av Per Flekstad, har 11 ansatte med lokasjon i Oslo og Stjørdal, og selskapet har 160 kunder fordelt over hele landet. I likhet med Vitari leverer de IT konsulenttjenester og rådgivning knyttet til kundenes forretningssystemer inklusive kurs, utvikling og brukerstøtte. “For videreutvikling av vårt konsept er Vitari den perfekte samarbeidspartneren”, sier daglig leder Per Flekstad. “Vitari har en kompetanse- og bedriftskultur som sammenfaller med hva vi tror på”.

Et kraftsentrum på Visma løsninger


Vitari AS var i 2016 den største Visma partneren i Norge og vil med dette oppkjøpet forsterke sin stilling som ledende aktør i det norske ERP-markedet. Leveranser til regnskapsbedrifter og store regnskapsmiljøer er en av flere satsinger som vi jobber med. “Innenfor dette markedssegmentet vil Vitari etter oppkjøpet være den absolutt største og inneha den aller beste kompetansen”, sier Asle Sjørbotten, adm.dir. i Vitari AS.