Vitari på 45. plass i Great Place to Work Europa rangering

Vitari på 45. plass i Great Place to Work Europa rangering

I mars 2015 ble Vitari kåret til den åttende beste arbeidsplassen i Norge. 4.juni ble vi av Great Place to Work kåret til plass nr 45 på listen over topp 50 i Europa blant små og mellomstore bedrifter (50-500 ansatte).

Mer enn 2.300 bedrifter i 19 europeiske land er med i Great Place to Work programmet. 823 av disse er i år nominert til listen over Europas Beste Arbeidsplasser som følge av at de kom blant de beste i eget land. 50 bedrifter kommer på listen over de beste små og mellomstore bedriftene, 25 på listen over de store og 25 på listen over de multinasjonale.

Great Place to Work har evaluert tilbakemeldingene som de ansatte i Vitari har gitt på medarbeiderundersøkelsen «Trust Index» hvor man legger stor vekt på de ansattes syn på tillit, stolthet og fellesskap i bedriften. De har også vurdert ledelsens holdninger gjennom praksisundersøkelsen «Culture Audit» som kartlegger de lederpraksiser som eksisterer i organisasjonen.

Vi er stolte av å bli vurdert som en fremragende arbeidsplass av medarbeiderne i Vitari og av Great Place to Work. Dette gir inspirasjon til å jobbe enda hardere med å videreutvikle bedriftskulturen i Vitari!

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Asle Sjørbotten, adm.dir, tlf. 415 31 710