Kundeservice i skyen- 24/7

Kundeservice i skyen- 24/7

Det er klart at du skal få rask, effektiv og digital support når du har et skybasert økonomisystem- det skulle bare mangle! Det er unødvendig tidsbruk å lete etter hvor man kan henvende seg hvis man har et spørsmål. Det er derfor vi har utarbeidet Vitari- knappen. Har du hørt om den?

Hva er Vitari- knappen og hvordan fungerer den?


Vitari knappen er din kundeservicetjeneste på Visma.net ERP. Straks du har tegnet en Brukerstøtteavtale med oss, får du umiddelbar tilgang til løsningen.

Velutviklet Opplæringsprogram


Du kan gå igjennom et velutviklet opplæringsprogram, med dokumentasjon og videoer, for å sikre at du får en optimal start med Visma.net. Hvis dette er din første erfaring med et skybasert ERP, så vil opplæringsprogrammet sikre at du stiller mindsettet ditt riktig i forhold til automatisering av prosesser og fokusering på avvik, kvalitet og kontroll.

Dokumentasjonsbibliotek


Men ikke nok med det- du har også fri tilgang til et komplett dokumentasjonsbibliotek med en solid søkefunksjonalitet bak seg! Så her er det en optimal mulighet for selvbetjening, hvis du ønsker det!

Chat


Finner du ikke det du leter etter, eller ønsker du rett og slett direkte hjelp, så kan du selvfølgelig chatte med en av våre konsulenter- rett fra løsningen. Chatten betjenes hver arbeidsdag fra kl. 08.00-16.00.

Hvorfor trenger jeg Vitari-knappen?


Kort fortalt, med denne digitale kundeservicetjenesten får du:

  • Rask respons
  • Enkel tilgang til oppskrifter
  • Muligheten til selvhjelp 24/7
  • Økt læringsutbytte


Digitalisering og skyløsninger er mer enn selve teknologien i seg selv. Det handler om hvordan teknologien kan påvirke prosesser, atferd, brukermønstre og relasjonen mellom mennesker og teknologiske verktøy. Så med Vitari-knappen er du sikret en trygg støtte gjennom din skybaserte endringsreise.

Lurer du på noe i forhold til skybasert ERP, skytjenester, Visma.net eller Vitari-knappen? La oss ta en uforpliktende prat om dette. Du kan booke tid hos en av våre konsulenter, så går vi i gjennom din situasjon og utformer en fornuftig strategi og prosess videre, helt gratis.