Faghandel

Faghandel

Vitari har i alle år tilbudt markedsledende systemer fra Visma Software innenfor regnskap, logistikk og HR. Nå har vi laget løsninger som støtter hele verdikjeden for Faghandel, og med det kan vi tilby integrasjon til POS-systemer og Håndterminaler slik at disse systemene fungerer sømløst med hverandre.

Helt overordnet er målsettingen at alle data skal finnes kun ett sted slik at man slipper å vedlikeholde data flere steder. I tillegg har vi laget tette integrasjoner mellom systemene slik at informasjonsflyten blir

Slik betjener vi faghandelsbransjen

Vi leverer nødvendig programvare og hardware, implementerer prosjektet og kan tilby support i hverdagen gjennom å samarbeide tett med andre driftsleverandører. Vi har et hovedkontor på Hvalstad og avdelingskontorer utover i landet, slik at vi kan være leverandør uansett hvor i Norge butikken ligger.

Bransjetilpasninger til faghandel

Vi har laget mange bransetilpasninger for å forenkle løsningene for butikkene, og har alltid muligheten til å være med å videreutvikle integrasjoner og spesialfunksjoner der det er nødvendig.

Vi tar har en egen utviklingsavdeling slik at vi kan tilby kundene disse tjenestene fra eget hus.

Vitari har lang erfaring innen faghandel

Vitari har kunder innenfor mange ulike bransjer, men noen utvalgte bransjer har vi laget mer spesialtilpasning til og kjenner bedre enn andre bransjer - byggevare er en slik bransje hvor vi har laget integrasjon mot NOBB-registeret og har mange spesialtilpasninger for å optimalisere prosessene i en byggevarebutikk.

Vitari kan tilby fullt regnskapssystem inkludert lønn, logistikksystem, håndterminaler og POS-system, og i tillegg leverer vi all hardware som skal til for å kunne bruke systemene i backoffice og butikk. Det dekker hele verdikjeden og er godt integrert.

Strategisk utvikling innen faghandel og software

I tillegg til å være største partner for Visma Software og Heads i Norge, så er vi HP Partner på leverandørsiden. I tillegg har vi noen av Norges største byggevarekjeder som kunde, og utvikler kontinuerlig løsninger i samarbeid med disse og andre viktige kunder. På den måten er vi sammen sikre på å følge med i tiden slik at vi nå og i fremtiden har moderne og effektive løsninger bygget på standardprogramvare til store og trygge leverandører og produsenter.

Vil du vite mer om bransjeløsninger for faghandel?
Kontakt oss

Vil du vite mer? Kontakt oss her.