Prosjektleder kvalitetskontroll

Prosjektleder kvalitetskontroll

Kontroll fra Regnskap Norge eller Finanstilsynet kommer med jevne mellomrom. Foreningens medlemmer vil bli kontrollert minimum hvert 7 år.
Hvis du har fått varslet en kontroll, er det mye arbeid i forkant for å sikre at alt er på plass.


May-Lisbeth Norum- Prosjektleder kvalitetskontroll


Vitari har inngått samarbeid med May-Lisbeth Norum for rådgiving innen dette viktige fagområdet. May-Lisbeth har lang fartstid i bransjen som byråleder og styremedlem i Regnskap Norge. Med hennes kompetanse kan vi tilby våre byråkunder "Prosjektleder kvalitetskontroll".


Hva får du når du ansetter en Prosjektleder kvalitetskontroll?


Prosjektlederen bidrar med en systematisk gjennomgang av hele kvalitetskontrollskjemaet som er oversendt fra Regnskap Norge. Prosjektlederen er ikke bare en veileder, men bistår med utfylling av skjema og bistand i forbindelse med interne rutiner. Dette gjøres sammen med daglig leder (naturlig sparringspartner til daglig leder). Prosjektlederen sikrer at de interne rutinene på byrået blir gjennomgått og dokumentert, og at byrået etterlever lovkravene slik at byrået får godkjent på kontrollen.

Med denne satsningen styrker vi vår leveringsevne og tar rådgiverrollen til et nytt nivå for regnskapsbyråer og shared service center.

 

Vil du vite mer om Prosjektleder kvalitetskontroll?
Kontakt oss

Vil du vite mer? Kontakt oss her.