Markedets beste CRM

  • SuperOffice CRM er best i test
  • Vi har et eget CRM team med mye ekspertise og erfaring
Prøv gratis i 30 dager
Fyll ut skjema og få tilgang til å teste CRM løsningen i 30 dager!
Firma
Navn
E-post
Mobil
Hvilken versjon ønsker du å teste?JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.
JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Vitari på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser ved å sende en e-post til support@vitari.no.

Meld deg på webinar
Vitari CRM

Best i test CRM

Computerworld gjennomfører hvert år en test av CRM-systemer
i det norske markedet og SuperOffice Online gikk til topps i den siste kåringen. Med denne seieren har SuperOffice online vunnet tre av de fire siste kåringene. Derfor kan vi trygt si at dette er den beste CRM-løsningen som tilbys på det norske markedet.

Det som trekkes frem som den store styrken til SuperOffice Online, både i tester og av kunder, er brukervennlighet. Løsningen har alt du trenger av funksjonalitet, samtidig som den er veldig enkel å bruke.

Topp ekspertise på CRM

Vitari sitt dyktige CRM team har hjulpet over 100 bedrifter med å lykkes med CRM.

Med god rådgivning, innen både faget CRM og løsningen SuperOffice, har våre kunder kunnet jobbe smartere og mer konkurransedyktig.

Teamet ledes av Trine Ølberg (bilde).

Med utvalgsfunksjonen i SuperOffice kan du segmentere dine kontakter ut i fra en mengde data, slik at du kan spisse kommunikasjon og oppfølging.

SuperOffice Mailings er en del av userplanlisensen. Med denne kan du sette opp enkle e-post og nyhetsbrevsutsendelser, og følge med på åpningsrate, klikkrate med mer.

Du kan også velge tilleggsmodulen eMarketeer. Dette er en mer profesjonell løsning for nyhetsbrev, eventhåndtering og marketing automation. Her kan du lage proffe nyhetsbrev, legge opp even med påmeldinger, lage undersøkelser og registreringsskjema, bygge landingsssider(websider) og Facebooksider, sende ut SMS’er – alt i ett system!

E-POST MARKETING
E-POST MARKETING
EVENT HÅNDTERING
EVENT HÅNDTERING
UNDERSØKELSER OG EVALUERINGER
UNDERSØKELSER OG EVALUERINGER
WEB & DESTINASJONSSIDER
WEB & DESTINASJONSSIDER
FACEBOOK MARKETING
FACEBOOK
MARKETING
MOBIL-MARKETING
MOBIL MARKETING

Full oversikt over salgsprosessen

Med SuperOffice får du full oversikt over hele salgsprosessen, og status på hvert enkelt lead.

Med tilleggsmoduler kan du integrere CRM med ERP, slik at når kunden aksepterer tilbudet sendes det rett til ERP systemet for behandling og fakturering.

Hvis dere har kompliserte/lange salgprosesser med mange faser kan man legge opp en salgsguide, som sørger for at prosessen følges.

I utvalgsmodulen får du lister over alle salgsprosessene med de valgte kriterier,

Salg Mobil

Sett kundeservice i system

SuperOffice Service er løsningen for sakshåndtering av supportsaker, reklamasjoner, bestillinger, ettermarked eller andre henvendelser.

Henvendelsene får en unik ID, blir satt i kø, tildelt saksbehandler og eskalert i systemet etter gitte regler.

All historikk blir liggende på hver sak, slik at man har full oversikt.

Du kan få opp sakene på nettbrett/mobil, og besvare dem eller sende dem videre.

Enkelt å ta ut statistikker på antall åpne saker, antall saker i en kategori, tid brukt på å løse en sak osv. Dataene kan brukes til optimaliseringer.

Man kan tilgjengelig-gjøre sakene i en kundeportal eller «min-side» løsning, hvor kunden kan logge inn.

Service Laptop Mobil

Ha CRM løsningen i lomma

SuperOffice Pocket, mobil/nettbrett versjonen av SuperOffice, er med i abonnementslisensen av SuperOffice 8 til alle brukere!

Det kan være greit å ha all informasjon om kunden tilgjengelig når du er på vei til et kundemøte.

Ellers kan du booke møter, sjekke kalendere, søke i databasen, enkelt ringe eller sende epost til kontakter, oppdatere pipeline.

Er på du på vei til en kunde og usikker på veien, kan du klikke på adressen på kundekortet. Da blir du automatisk sendt inn i et kart som kalkulerer veien.

CRM Mobilen

Bruk data som styringsinformasjon

I SuperOffice har du mulighet til å ta utvalg basert på det meste av dataen som ligger i løsningen. Utvalgene kan være lister over alle salg som er solgt denne måneden, åpne salg til closing neste periode, antall dokumenter produsert i en tidsperiode, antall møter og aktiviteter utført i en gitt periode, osv.

Hvis du ønsker mer avanserte analyser av data er Business Analyze for SuperOffice løsningen for deg. Her kan du kombinere data fra SuperOffice med data fra ERP, marketing, service eller produksjon for å få det komplette bilde! Dataene blir presentert godt grafisk i søyler, kaker, sanntidsanalyser med mer.

CRM Analyze

Last ned en praktisk guide: Slik velger du riktig CRM system

Fyll ut skjemaet under for å få tilsendt vår gratis guide for valg av CRM-system!

CRM

Fyll ut skjema og få tilgang

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.">
JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Vitari på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser ved å sende en e-post til support@vitari.no.