Med Visma.net vil du plutselig få tid til overs

“Vi sparer ca 5 minutter per butikk, per gang de skal levere inn en ordre til oss. Da snakker vi 100 butikker, 5 minutter, 3 ganger i uken ( 25!! timer spart). Og inne på distribunalen sparer vi ca. 2,5 time hver eneste dag. Så for oss har det vært en god investering!”

Shoana OstadiDaglig leder Deli de Luca Distribunal

Hva er Visma.net?

Visma.net er et 100% skybasert ERP-system som automatiserer manuelle og gjentagende prosesser. Løsningen passer for større bedrifter som ønsker å redusere kostnader og skape vekst ved å automatisere og effektivisere interne rutiner. Man får et komplett forretningssystem i skyen som inkluderer finans, logistikk, prosjektstyring, lønn mm.

Passer Visma.net for meg?

Hvis organisasjonen din er villig til å endre måten de jobber på, ved å tilpasse seg den digitale hverdagen og ved å automatisere gjentagende oppgaver, vil Visma.net passe for dere.
Hvis dere ikke ønsker å endre dere, og f.eks vil fortsette med å «punche» alle bilag manuelt, passer ikke Visma.net for dere.

Største fordelene med Visma.net

Frigjør tid

Frigjør tid

Gå fra ineffektiv til effektiv og fremtidsrettet

Reduserer kostnader

Driv lønnsom butikk ved å automatisere manuelle prosesser og kutte i drift- og IT- kostnader

Skalering etter behov

Velg løsningen som vokser med din bedrift- Skaler og integrer etter behov

Utvalg SuperOffice

Hvor mye er en time verdt for deg?

Del 1: Prosessen rundt inngående faktura

Del 2: Prosessen rundt utgående faktura

Del 3: Prosessen rundt inn og utbetalinger

Del 4: Prosessen rundt utleggsrefusjon

Hvor tids- og kostnadseffektiv er du med de ulike prosessene nevnt ovenfor? Dette er del 4 av 7 i en bloggserie som tar for seg 7 konkrete økonomiske og administrative prosesser med et stort effektiviseringspotensiale, ref rapport fra Visma om Digital Index 2017.

Nysgjerrig på skybasert ERP, og hva vi kan hjelpe med? Vi gleder oss til å høre fra deg! Legg igjen din kontakinformasjon i skjemaet under, så hører du fra oss innen kort tid.

SuperOffice Dashboard