Om Visma.net ERP

Om Visma.net ERP

Visma.net ERP er et komplett forretningssystem i skyen som legger til rette for automatisering og digitalisering av bedriftens forretningsprosesser.

Visma.net-økosystemet inneholder tjenester som dekker din bedrifts behov knyttet til regnskap, vareflyt, salg, innkjøp og lønn.

 

Fordeler med Visma.net ERP

Systemet er åpent for integrasjoner slik at du sikrer optimal dataflyt, minimerer manuelle registreringer og har tilgang til oppdatert data.

Bedriftens ansatte har tilgang til ulike grensesnitt og informasjon avhengig av rolle.

Automatiser prossesser

Automatiser gjentakende manuelle prosesser, som fakturahåndtering, bankhåndtering, godkjenningsflyt. Sett opp automatiseringsregler slik at du kan bruke mer tid på verdiskapende arbeid.

Reduser kostnader

Kutt kostnader relatert til drift, og spar verdifull tid ved å slippe tidkrevende oppgraderinger. Med abonnement er investeringen tatt vekk, det gir økt likviditet og et forutsigbart kostnadsbilde.

Skalerbart og integrerbart

En løsning som kan tilpasses ditt behov og integreres med dine systemer. Integrerte tjenester gjør arbeidet enklere og mer effektivt. Visma.net vokser med din bedrift. 

Mobil fleksibilitet

Du har muligheten til å jobbe hvor som helst og når som helst, så lenge du har tilgang til internett. Tilpasset ulike plattformer – jobb på pc, nettbrett og mobil. Enkelt å samle inn data med flere mobile apper tilgjengelig.

Jobbe i sanntidsdata

Du får automatisk tilgang til din bedrifts status her og nå. Du har alltid oppdaterte rapporter og dashboards på mobil.

 

Sikkerhet

Løsningen følger internasjonalt lovverk og ISO-standarder og EU-direktiver. 

 

Se hvordan Deli de Luca Distribunal effektiviserte ordrehåndtering med Visma.net

 

 

Vil du vite mer om mulighetene i Visma.net ERP?
Kontakt oss

Vil du vite mer? Kontakt oss her.