Visma Business - funksjonsrikt økonomi- og logistikksystem

Visma Business - funksjonsrikt økonomi- og logistikksystem

Visma Business Design er et funksjonsrikt og fleksibelt økonomi- og logistikksystem som passer for de fleste virksomheter. Løsningen gir mulighet for høy grad av automatisering, i tillegg til god styring og kontroll.

Flere integrasjonsmuligheter


Systemet har integrasjon mot mange andre løsninger som kassesystemhåndholdte terminaler, og nettbutikk.

I tillegg er det integrert mot en rekke eksterne system, våre egne produkter/integrasjoner, samt flere Visma-system.

Visma Business Logistikk

Visma Business har omfattende logistikkfunksjonalitet som kan effektivisere logistikkprosessene i virksomheten. Systemet gir mulighet for automatisering av hele verdikjeden som Salg, innkjøp, varemottak og fakturering. Effektiv vareflyt, kontroll på antall og beløp, full sporbarhet og historikk på kunde og leverandør har gjort til at dette er et av norges mest brukte økonomi og logistikk system. 

Visma Business Logistikk er også integrert mot ulike fagsystem for netthandel, håndterminaler, kasseløsninger, fraktsystemer og CRM.

Visma Business Regnskapsbyrå

Visma Business for regnskapsbyrå legger til rette for en effektiv ansvarsdeling og smidig samarbeid med kunder. Som regnskapsfører får du et optimalt verktøy for effektiv produksjon, samtidig som dine kunder knyttes til byrået med nettbaserte tilleggsløsninger.

Les mer om Visma Business Regnskapsbyrå.

Vil du vite mer om mulighetene i Visma Business?
Kontakt oss

Vil du vite mer? Kontakt oss her.