Heads Retail Kasse-komplett retail system

Heads Retail Kasse-komplett retail system

Heads Retail er et system for faghandelen som vil passe alt fra små, mellomstore og store butikker. Løsningen kan kjøres som et komplett Retail-system med full logistikk og integrert kasse, eller som ren POS med integrasjon til logistikksystemet i Visma Business.

Vi tilbyr en moderne og effektiv POS med full logistikk og ferdig integrert med regnskapssystemet Visma Business. Løsningen er Windows-basert, og maskinvare kan kjøpes direkte av Vitari, eller gjennom en tredjepartsleverandør. Vitari tilbyr i tillegg hele sortimentet av POS-utstyr.       

Fordeler med Heads Retail kasse

  • Et moderne system for butikker- prisgunstig å drifte og enkelt å oppdatere
  • Minnebasert- raskt og stabilt for kasseoperatøren i aksesspunktet
  • Dataene oppdateres i sanntid- all informasjon er online i alle kasser

Heads Retail Kasse passer for

Heads Retail brukes av forhandlere i en rekke bransjer, inkludert klær, møbler, byggevare, dagligvarebutikk, sportsbutikker, hesteutstyr, bokhandel og mange flere. Dere som har et kjedekontor som vil ha oversikt over hva som skjer i butikkene, og kunne styre og sende ut priser og annen informasjon til butikkene bør se på denne løsningen.

Vitari vil overføre alle kundedata, produkter og priser til det nye systemet som en del av implementeringsprosessen. Systemet vil passe for alle som har behov for at kassene er integrert med logistikken, og som kan avlevere gode data til regnskapet på en automatisert måte.

Hvorfor velge Heads Retail kasse

Driver du butikk og har behov for et prisgunstig, moderne og effektivt butikkdatasystem så kan dette være løsningen for din butikk. I tillegg tilbyr vi hardware, gode løsninger for å drifte systemene, god support for både POS, lønn, logistikk og regnskap.

Vitari tilbyr systemstøtte for hele verdikjeden, og kan være med å sørge for å implementere og supportere løsningen når vi er i drift.

Vil du vite mer om Heads Retail Kasse?
Kontakt oss

Vil du vite mer? Kontakt oss her.