Jobbe hos oss

Jobbe hos oss

Sjekk ut våre ledige stillinger:

 

Den viktigste ressursen i Vitari er «folka». Menneskene er vår strategi, og organisasjonskulturen vårt varige konkurransefortrinn. Vår personlighet er ærlig, uredd og folkelig, og sammen utgjør vi “VI’et” i Vitari. Hos oss er det derfor viktig at du er glad i arbeidsplassen din. Dette jobber vi aktivt med, eksempelvis ved at vi er en Great Place to Work bedrift.

Jobben i Vitari skal oppleves som meningsfull, og du skal få kjenne på mestringsfølelse. Det blir derfor tilrettelagt for selvledelse ved å gi deg spillerom i oppgaveløsningen. Samtidig har vi fokus på det vi kaller kollektiv intelligens: flere hoder tenker bedre enn ett. Derfor har vi blant annet fokus på tilbakemeldinger, kompetansedeling internt, kurs og samlinger. Vi ble valgt ut som nasjonal vinner i kategorien «The Workplace and People Development Award» på European Business Awards 2019. Vi håper du har lyst til å komme inn i et miljø med dette fokuset, og bidra til at Vitari blir den aller beste arbeidsplassen!

"Det jeg liker med Vitari er flat struktur, spennende oppgaver og en spesiell fellesskapsfølelse".Ketil Rød, Rådgiver ERP systemer