Håndtering av personopplysninger

Vitari behandler dine personopplysninger for å kunne håndtere henvendelsen din, samt bygge en interesseprofil. Opplysningene og interesseprofilen danner grunnlag for å kunne kontakte deg, samt formidle informasjon og tilbud.

For at vi skal danne oss et bilde av hva du er interessert i, bruker vi opplysningene du gir oss, samt registrerer dine bevegelser på våre nettsider og bruken av våre tjenester. Du kan når som helst oppdatere dine interesser eller velge å ikke motta mer informasjon fra Vitari ved å sende en epost til support@vitari.no. Her kan du også be om å få slettet denne typen personopplysninger, samt trekke tilbake ditt samtykke til videre behandling av dine personopplysninger til formål beskrevet over.

Hvis du ikke har besøkt Vitari sine nettsider eller vist noen form for interesse for informasjonen vi har sendt deg i løpet av siste 24 måneder, vil dine personopplysninger bli slettet.

For å kunne tilby deg tjenester vi mener du har interesse av, vil vi kunne dele dine personopplysninger med vår leverandør, Visma Software AS. Vi sikrer dine personopplysninger og rettigheter gjennom databehandleravtaler og kontrakter med Visma.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss på support@vitari.no for å få mer informasjon om våre underleverandører og dokumentasjon i denne forbindelse, eller dersom du har andre spørsmål til hvordan Vitari behandler dine personopplysninger.