Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Vitari samler inn og bruker personopplysninger.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). Grunnlaget for innsamling av informasjonen er samtykke (ved påmelding til nyhetsbrev).

Når du bruker vitari.no, eller sender inn data til oss aksepterer du at opplysningene dine blir brukt i samsvar med disse retningslinjene.

Påmeldingsinformasjon

Vi samler informasjon for å kunne yte kundene våre så gode tjenester som mulig. Når du fyller ut et skjema på våre nettsider, melder deg på et seminar, webinar eller kurs hos oss, lagrer vi opplysningene du selv frivillig har oppgitt til oss ved å fylle ut påmeldingsskjemaet. Dette inkluderer bl. a. navn, epostadresse og faktureringsadresse. Disse opplysningene bruker vi til å behandle bestillingen din, deriblant utsendelse av whitepapers, seminar-/kursmateriell, påminnelser, fakturering, og ivaretakelse av spesielle behov, som f. eks. matallergier. I tillegg kan vi sende deg informasjon vi anser som nyttig for deg om våre varer og tjenester. Informasjonen du oppgir gir vi ikke videre til tredjepart, med unntak av godkjente databehandlere vi har databehandleravtale med.

Nyhetsbrev

Vitari bruker Emarketeer som e-post/ markedsføringssoftware. Emarketeer plasserer informasjonskapsler for å gjenkjenne en returnerende bruker, og for å registrere noe av din aktivitet på Vitari.no og hvordan du samhandler med oss per e-post, for å øke sannsynligheten for at vi viser deg innhold som du synes er interessant. Du kan når som helst endre dine preferanser eller melde deg av denne listen.

Informasjonskapsler ( cookies)

Vitari.no benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin. Vi bruker følgende informasjonskapsler på  vitari.no:

Analyseverktøyet Google Analytics, plasserer informasjonskapsler på din maskin. Disse brukes til å samle inn statistikk om trafikken på vitari.no. Vi analyserer besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Vi samler inn hele IP adresser, men IP-adressen avidentifiseres. I tillegg behandles IP-adressen på aggregert nivå, slik at alle dataene slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere, i tråd med EUs personvernlovgivning ( GDPR). Google LLC er databehandler for denne informasjonen.

Facebook pikseltagger innebærer at det plasserer en informasjonskapsel på datamaskinen din som kan sende et varsel til Facebook for å orientere Facebook om at du har vært inne på den nettsiden som Facebook pixeltaggen er knyttet til. Denne teknologien kan i teorien anvendes til å eksponere deg for Vitari i din Facebook “feed”. Bruk personverninnstillingene dine på Facebook for å begrense eksponeringen for slik markedsføring.

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer.

Dine rettigheter

I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende en e-post til support@vitari.no.

For å lese mer utfyllende om Personvernerklæring, og håndtering av personopplysninger,se Vitari sin redigerbare Databehandleravtale

Vi oppfordrer til å laste den ned, fylle ut avtalen, og sende den til support@vitari.no.

Har du spørsmål vedrørende Vitari og GDPR, ta kontakt med Johan Nicolai Støren, e post: johan.nicolai.storen@vitari.no.