Visma.net – Et komplett forretningssystem i skyen:

  • Automatiserer gjentakende prosesser
  • Integrerte tjenester mot bank og myndigheter
  • Utføre enkle arbeidsoppgaver på mobil

Visma.net Financials er et 100% skybasert regnskapssystem som til enhver tid gir deg full kontroll gjennom oppdaterte regnskapstall. Automatiser administrative prosesser for å spare tid:

  • Send og motta betalinger direkte i økonomisystemet
  • Elektronisk sending og mottak av fakturaer
  • Automatisk rapportering til myndigheter

Inngående fakturaer godkjennes på mobil etter bedriftens behov. Godkjenningsflyt settes opp basert på bedriftens ønsker og arbeidsrutiner.

Regnskapssystemer kan integreres med Finale for å automatisere bankavstemmingsprosessen.

Få full kontroll over lagerbeholdning, oppnå høyere datakvalitet og forbedre kundetilfredshet med Visma.net Logistics. Systemet knytter sammen prosesser relatert til lagerstyring, innkjøp og salg av varer.

Du oppnår effektiv lagerstyring ved å ha oppdatert og tilgjengelig lagerbeholdning i systemet. Dette øker kundetilfredshet ved at du til enhver tid kan gi dine kunder informasjon om hva som er på lager og raskt justere lageret basert på behov.

Innkjøp kan gjøres basert på bestillingsforslag og salg kan knyttes direkte til innkjøpsbestillinger slik at du kan levere direkte fra leverandør til sluttkunde. Du er alltid oppdatert på bruttofortjeneste på varer du selger og kan hele tiden følge lønnsomheten til bedriften. Du får også full oversikt over salgshistorikk.

Logistikk cart

Med Visma.net kan du integrere prosesser knyttet til HR & Lønn med regnskapssystemet. Alle ansatte kan utføre enkle arbeidsoppgaver på mobil. Dette senker barrieren for å ta i bruk løsningene og gjør at data lagres digitalt slik at det kun trenger å registreres en gang.

Visma.net omfatter tjenester knyttet til lønn, reiseregninger og utlegg og fraværsregistrering. Med Visma.net Expense kan du enkelt ta bilde av kvitteringer fra mobilen og registrere utlegg «on the go». Visma.net Absence gir deg muligheten til å registrere fravær og ferie direkte fra sofaen.

Les mer om:

Loan

Få full oversikt over tilgjengelig tilgjengelige ressurser, pågående aktiviteter , tidsforbruk mot busjett og nøkkeltall knyttet til prosjekt med prosjektstyringsverktøyet Visma Severa. Systemet kan integreres med Visma.net. Med dette kan du få en bedre ressursfordeling og sikre høyere utnyttelsesgrad av bedriftens medarbeidere.

Timeregistrering kan enkelt gjøres på mobil med Visma.net Time. Dette gir ansatte og ledere god kontroll på utført arbeid.

Les mer om:

Clock

Hvorfor velge Visma.net

Jobb Smartere

Automatiser gjentakende prosesser som faktura og betalingshåndtering. Sett opp automatiseringsregler slik at du kan bruke mer tid på verdiskapende arbeid. Integrerte tjenester gjør arbeidet enklere og mer effektivt.

jobb_smartere med visma.net

Kontroll

Alltid oppdaterte regnskapstall som gir rapporter med sanntidsdata og kontrollpanel med nøkkeltall så du til enhver tid har kontroll på økonomien i din bedrift Detaljert informasjon på transaksjonsnivå med mulighet for å eksportere til Excel.

visma.net kontroll

Forutsigbare Kostnader

Ingen drift av egne servere gir lavere kostnader. Du betaler en månedlig abonnementsavgift for de tjeneste din bedrift har behov for. Abonnementsprisen inkluderer backup, drift og oppgradering av programvaren. Gir økt likviditet og forutsigbarhet.

Visma.net illustrasjon

Fleksibilitet

Du har muligheten til å jobbe hvor som helst og når som helst, så lenge du har tilgang til internett. Tilpasset ulike plattformer – jobb på pc, nettbrett og mobil. Enkelt å skalere dersom bedriften vokser og behovene endres.

visma.net fleksibilitet

Visma.net – En komplett løsning i skyen

Visma.net er et system for fremtiden som har fokus på digitalisering og automatisering av gjentakende prosesser. Systemet er integrert mot bank og myndigheter slik at betalingshåndtering og ekstern rapportering blir enklere. Visma.net har også kraftig logistikkfunksjonalitet og lønnssystem i skyen.

Det er mulighet for å bygge på med en rekke tilleggstjenester for å forenkle arbeidshverdagen. Disse tjenestene har man tilgang til via brukervennlige apper på mobilen. Eksempler på disse tjeneste er godkjenning av fakturaer eller reiseregninger.

Visma.net Cloud bilde

Automatiser inngående faktura

1 Dine inngående faktura tolkes
2 Du godkjenner dine faktura på PC eller mobil
3 Godkjente fakturaer bokføres i regnskapet
4 Automatisert utbetaling – bokføringsdata hentes fra nettbank

Automatiser faktureringen

1 Du fakturerer selv via

  • Post
  • E-post
  • E-faktura

2 Innbetalingen blir oppdatert og bokført
3 Skulle innbetalingen IKKE KOMME, starter vi en automatisert purre- og inkassorutine

Se video om hvordan automatisering
fungerer i Visma.net

Få kontroll på logistikken med
Visma.net Logistics

Enkelt å importere data fra andre systemer
med Vitari Visma.net Import

Last ned vår praktiske guide: Nettbasert ERP

Fyll ut skjemaet under og du får umiddelbart tilgang til en praktisk guide:

“For deg som vurderer å flytte økonomisystemet til nettskyen”

visma.net whitepaper
Fyll ut skjema og få tilgang
Fornavn
Etternavn
E-post
Firma
Mobile
JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.
JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Vitari på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser ved å sende en e-post til support@vitari.no.