Agenda:

8:30 – 9:00

Servering

09:00 – 09:20

Velkommen og introduksjon. Presentasjon av Digital Index: Hva er status på digitaliseringen i norske bedrifter og hvordan kan vi overkomme hindringene for digitalisering?

09:20 – 09:45

Digitalisering av forretningsprosesser: Se hvordan Visma.net øker automatiseringen og frigjør ressurser i din bedrift, del 1

09:45 – 10:00

Pause med servering

10:00 – 10:45

Digitalisering av forretningsprosesser: Se hvordan Visma.net øker automatiseringen og frigjør ressurser i din bedrift, del 2

10:45 – 11:00

Pause

11:00 – 11:30

Digitalisering av logistikk og lager i Visma.net

Vi er på vei mot skyen – ta steget i tide og på rett måte

Knut Gunnar Andersen

Program Manager Visma.net

Van Luong

Cloud Program Executive

Ole Noer

Product Manager Visma.net

Hvor langt har din bedrift kommet på sin digitaliseringsreise?

Hvorfor er digitalisering viktig og hvor langt har norske bedrifter kommet på sin digitaliseringsreise? Hvilke hindringer for digitalisering ser norske bedriftsledere og hvordan kan hindringene overkommes?

Meld deg på et spennende frokostseminar hvor vi vil presentere resultatene av Vismas undersøkelse “Digital Index 2017”. Du vil også få råd om hvordan din bedrift kan digitalisere og effektivisere forretningsprosesser med et skybasert ERP-system.

Et ERP-system i skyen er fleksibelt, brukervennlig og alltid oppdatert. Visma.net ERP er utviklet i Norge for nordisk næringsliv, og systemet legger til rette for økt effektivitet gjennom digitalisering og automatisering av forretningsprosesser.

Få konkrete råd om din bedrift etter seminaret. Du kan slå av en prat med Visma og Vitari sine eksperter på Visma.net.

Velkommen!

Velkommen til frokostseminar

Seminaret holdes på Clarion Hotel Hammer.
Adressen er Storgata 108, 2615 Lillehammer.

Varighet er fra 08.30 til 11.30 og deltakelse er gratis.
Meld deg på via skjemaet under.

Vi gleder oss til å se deg!

Jeg ønsker å delta på Frokostseminar om Visma.net

Jeg ønsker å delta på frokostseminar 04. september
Firma*
Fornavn*
Etternavn*
Stilling*
E-postadresse*
Mobil*

*Ved påmelding gir jeg samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her, vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

*Ved påmelding vil jeg motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Vitari på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser ved å sende en e-post til personvern@vitari.no.