Varehandel-spesial for deg som jobber med innkjøp og logistikk

Ønsker du å effektivisere alt som skjer fra en vare er bestilt, til kunden har mottatt varen? Har du løsninger som sørger for at du imøtekommer kundens økende forventninger? Og gir dagens logistikkløsninger deg et konkurransefortrinn?

Sammen med våre samarbeidspartnere EazyStock, Gurusoft AS og BxSoftware AS inviterer vi til webinar, hvor vi viser deg hvordan du kan jobbe smartere med salg, lager og innkjøp -ved bruk av moderne teknologi! 

Dette er et tidseffektivt webinarkonsept, med spissede presentasjoner, der du får all den nødvendige informasjonen på 3x30 minutter. Sesjonene er frittstående, så du melder deg på de som er relevant for deg. Webinarene er gratis!

Agenda for de 3 webinarene ( 09.00 - 11.00):

Automatiser manuelle innkjøpsrutiner, reduser lagerbeholdningen samtidig som du opprettholder/øker leveransedyktigheten ut mot dine kunder ved hjelp av smart innkjøpssystem.

Meld meg på webinar

Ved hjelp av en tett integrasjon mellom e-handel og logistikk systemet vil e-handelsløsningen være oppdatert med riktig beholdning til enhver tid. Med en intuitive og enkel i bruk e-handelsløsning vil dere forbedre kundens kjøpsreise og øke salget uten å øke de administrative ressursene.

Meld meg på webinar

Ved hjelp av håndterminaler kan lagermedarbeideren utføre sine oppgaver raskere og med høyere presisjon. Utfør oppgaver som vareplukk, varemottak, lagertelling, frakt, merking av lokasjon/varer mm på en smartere, raskere og mer presis måte.

Meld meg på webinar

Se hvordan Ortomedic effektiviserte logistikken sin med rett teknologi og samarbeidspartner

Vil du vite mer om skytirsdag?
Kontakt oss

Vil du vite mer? Kontakt oss her.