Før ferie og fravær – fra nett og mobil

 • Enkel registrering – full oversikt
 • Støtter gjeldende lover og regler
 • Integrert med Visma Lønn
Prøv gratis
Fyll ut skjema og få tilgang til å teste Absence løsningen i 30 dager!
JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.">
JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Vitari på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser ved å sende en e-post til support@vitari.no.

Fordeler med Visma.net Absence

   • Enkelt å registrere sykefravær og ferie på mobil og nett
   • Leder får øyeblikkelig beskjed når fravær og ferie registreres
   • Gir ansatte full oversikt over eget fravær
   • Ledere får oversikt over fraværet i bedriften
   • Leder kan godkjenne ferieønsker og permisjoner fra sin mobiltelefon
   • Løsningen er alltid oppdatert etter gjeldende regelverk
absence-phone

Last ned produktark om Visma.net Absence 

Contact Absence

Fyll ut skjema og få tilgang

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst
JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Vitari på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser ved å sende en e-post til support@vitari.no.