Visma.net - Norges råeste ERP system i skyen

 

Visma.net er et fleksibelt, komplett og skybasert ERP-system som automatiserer manuelle prosesser. Systemet skal håndtere komplekse, repetitive arbeidsoppgaver. Det er en skalerbar løsning, så systemet vokser i takt med din utvikling. Løsningen passer for større bedrifter som ønsker reduserte kostnader og automatisere gjentakende oppgaver.

 

Visma.net ERP-

Fordi høye mål krever skyhøye løsninger!

  • Effektivisering med automatiserte prosesser
  • Skalerbarhet og integrasjonsmuligheter
  • Standardisert og alltid oppdatert
  • Komplett forretningssystem i skyen

 

Se flere videoer om Visma.net ERP og de ulike modulene.

Automatiser fakturering, banktransaksjoner, rapportering og sett opp godkjenningsflyt med Visma.net. Velg de brukerplanene som dekker ditt behov, og enkelt skaler etter behov. Utforsk utvalget av eksisterende integrasjoner, og integrerer med dine eksterne løsninger. Ved å jobbe i sanntid vil du alltid være oppdatert, og ha tilgang til nøkkeltall og rapporter. Visma.net er en moderne og komplett forretningsløsning i sky.

 

Fordeler med Visma.net ERP

 

Systemet er åpent for integrasjoner slik at du sikrer optimal dataflyt, minimerer manuelle registreringer og har tilgang til oppdatert data.

Bedriftens ansatte har tilgang til ulike grensesnitt og informasjon avhengig av rolle.

 

 

Automatiser prossesser


Automatiser gjentakende manuelle prosesser, som fakturahåndtering, bankhåndtering, godkjenningsflyt. Sett opp automatiseringsregler slik at du kan bruke mer tid på verdiskapende arbeid.

Reduser
kostnader


Kutt kostnader relatert til drift, og spar verdifull tid ved å slippe tidkrevende oppgraderinger. Med abonnement er investeringen tatt vekk, det gir økt likviditet og et forutsigbart kostnadsbilde.

Skalerbart og integrerbart


En løsning som kan tilpasses ditt behov og integreres med dine systemer. Integrerte tjenester gjør arbeidet enklere og mer effektivt. Visma.net vokser med din bedrift.

Mobil
fleksibilitet


Du har muligheten til å jobbe hvor som helst og når som helst, så lenge du har tilgang til internett. Tilpasset ulike plattformer – jobb på pc, nettbrett og mobil. Enkelt å samle inn data med flere mobile apper tilgjengelig.

Jobbe i
sanntidsdata


Du får automatisk tilgang til din bedrifts status her og nå. Du har alltid oppdaterte rapporter og dashboards på mobil.

Sikkerhet
i sky


Løsningen følger internasjonalt lovverk og ISO-standarder og EU-direktiver.

Vil du vite mer om Visma.net?
Kontakt oss

Vil du vite mer? Kontakt oss her.