Sporing av pakker direkte i Visma Business.

Fortell meg mer om dette!

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.
JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Vitari på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser ved å sende en e-post til support@vitari.no.

Vitari Cargo Tracker

    • Vitari Cargo Tracker leser utvalgte data fra Consignor og leser dette til Visma Business. Eksempler på dette er sendenummer, sporingsnummer, fraktkostnader og link (URL) til den enkelte transportørs sporingssystem.
    • Fra Visma Business går du direkte til den enkelte transportørs sporingssystem og hente informasjon om hvor pakken befinner seg.