Fredag 16. oktober: HR, Lønn og CRM

Velkommen til siste dag i Vitariuka

I dag har vi fokus på CRM, Lønn og HR. Gjennom denne dagen vil du få inngående innsikt i hvilke muligheter som befinner seg innenfor disse fagområdene. Kontroll på kundedata, verdiskapning og bedre flyt i lønnshåndteringen er bare noen av temaene vi skal gjennom iløpet av denne dagen. Vi gir deg tips til integrasjoner, viser deg muligheter i systemene, slik at du kan jobbe mest mulig effektivt med verdiskapning for kunder samtidig som du ivaretar dine ansatte.

Informasjon om hvert webinar 

Klikk på "+"- tegnet bak hver rad, for å se mer informasjon om hvert webinar. Du melder deg samlet på alle dagens webinarer i tabellen nederst på siden.

Denne sesjonene gir deg overblikk over hvordan du kan samhandle med systemer som har informasjon som gjelder for å kjøre lønn, uavhengig av lønnssystem. Vet du hvilke muligheter som finnes for integrasjoner i dine lønnssystemer? Vi viser deg mulighetene, og fokuserer på lønnsprosessen fra input til output.

Å jobbe smartere og frigjøre tid handler om at systemene dine snakker sammen og sparer deg for mye manuell prosesser. I denne sesjonen går vi igjennom integrasjonsmuligheter som finnes rundt din CRM løsning og fordelene med disse integrasjonene.

Det kommer nyheter i hver versjon og vi ser på de viktigste i 2020. Det blir fokus på permitteringer og etterbetaling av lønnsoppgjør blant annet.

Dette kurset er et «must» for enhver administrator. Du lærer hvordan du legger til og fjerner brukere, oppdaterer lister og felt, hvordan du lager en mal med malvariabler og legger den inn i SuperOffice og hvordan du kan legge inn nye webfaner i SuperOffice.

Det kommer stadig nye regler og nyheter rundt lønn - har du fått med deg alt? I denne sesjonen gir Visma-advokatene Sven-Ivar og Ivar deg siste nytt innen lønnsfaget.

SuperOffice Norge informerer om alle nyheter som har kommet og som er på trappene i SuperOffice Generasjon 9. Noen stikkord her er: Nytt Customer Engagement Center, Hugo AI (kunstig intelligens), Marketing Automation, Office Collaboration og Video integration.

Visma.net Expense har fått kartfunksjon og det er muligheter å bruke Visma Employee appen. Vi gir tips&triks i å utnytte mulighetene til Visma.net Expense. Sesjonen er aktuell for alle som bruker Visma.net Expense.

Visste du at du kan knytte medarbeideres kalenderaktiviteter og møter til timeføringen deres for enda enklere planlegging og timeføring? Vi viser hvordan dere kan tilrettelegge for dette, hvordan planlegge og følge ressursbruken på prosjekt og fase, samt hvordan føre tid på aktiviteter i Visma Project Management.

Vi presenterer verktøyet som hjelper deg med å ivareta og følge opp dine ansatte digitalt, integrert med ditt lønnssystem, timesystem og NAV. Det handler om personalopplysninger, oppfølging av fravær, nærvær, kompetanse, kontrakter med mer.

Savner du oversikt over aktiviteter, dokumenter og deltagere i dine prosjekter, er Prosjekt i SuperOffice noe for deg. Vi viser deg arbeidsflyt, prosjektregnskap og annen funksjonalitet. Prosjektmodulen i SuperOffice kan benyttes til alt fra kurs- og arrangementshåndtering til leveranser og interne rutiner.