Mandag 12. oktober: Jobb smartere

Velkommen til Vitariuka!

Vi innleder uken med sesjoner som gir deg et overordnet blikk på hva Vitariuka inneholder, og ikke minst hvilke fagområder som står på årets agenda.

Gjennom denne dagen vil du få et innblikk i Vitaris strategi fremover, og hva vi har fokus på for at du, som kunde, skal få den mest effektive arbeidshverdagen, hvor du jobber med systemer som gir deg tid – hvis du bruker dem rett. Vi anbefaler deg å melde deg på de sesjonene som omhandler temaer som er relevant for din arbeidshverdag, slik at du kan få innsikt i mulighetsbilde rundt ditt fagområdet.

Informasjon om hvert webinar 

Klikk på "+"- tegnet bak hver rad, for å se mer informasjon om hvert webinar. Du melder deg samlet på alle dagens webinarer i tabellen nederst på siden.

Tema for Vitariuka er "Jobb Smartere". Asle (daglig leder) og Merete (leder for kundeseservice) ønsker velkommen og gir deg innblikk i hva det betyr å jobbe smartere og hva du skal ha fokus på for å skape samhandling og frigjøre tid. De presenterer også hvordan denne innholdsrike uka er lagt opp, hva du kan forvente, og ikke minst Vitaris fremtidstanker.

Hvordan blir brukeropplevelsen for deg som kunde frem mot 2023? Har du de rette samarbeidspartnerne? Benytter du muligheter i systemene dine for å frigjøre tid og effektivisere bedriften din, i skyen eller On-prem? Øyvind Larsen, ny administrerende direktør i Visma Software, deler sine tanker om fremtidens systemer, Vismas strategi og samarbeidet med Vitari.

Kjenner du til økosystemet rundt lønn? Henger systemene som påvirker lønn sammen? Registreres noe manuelt? Eller har dere et skyggesystem for å holde oversikt?
Å vite om mulighetene rundt lønn med fokus på elektronisk samhandling gjør at du sparer tid, jobber smartere og reduserer feil.

God kontroll på dine kunder og kundedialoger er et konkurransefortrinn. Vi gir deg helhetsbildet innen CRM og prosessene som benyttes for å finne, vinne og beholde dine kunder.

Kjenner du til økosystemet rundt regnskap? Henger alle systemer som har påvirkning på regnskapet sammen? Registreres noe manuelt? Eller har dere et skyggesystem for å holde oversikt?
Å se på regnskapet som navet med fokus på elektronisk samhandling gjør at du sparer tid, jobber smartere og reduserer feil.

Hvilke muligheter finnes for deg som jobber med logistikk? Hvordan kan du skape samhandling mellom systemene og effektivisere logistikkarbeidet ved bruk av integrasjoner? Unike muligheter finnes der ute, slik at du kan jobbe smartere og spare tid.

Har du fått med deg de siste nyhetene i Visma Business versjon 15? Her får du et innblikk i hva som er nytt siden sist, direkte fra produktsjef i Visma, Øyvind Årseth.

Har du fått med deg de siste nyhetene i Visma Global versjon 15? Her får du et innblikk i hva som er nytt siden sist, direkte fra produktsjef i Visma, Dagfinn Løver.

Hvordan er nå-situasjonen i ditt ERP-system? Er du sikker på at oppgaver løses på best mulig måte og med best mulig data? I denne sesjonen forteller Vitari hvordan de med sin helsesjekk kan identifisere områder hvor endring er nødvendig og dermed sikre god "helse".

Er GDPR fortsatt forvirrende og uoversiktlig? Vi gir deg oversikt over hva det er og hva du må gjøre.