Onsdag 14. oktober: Regnskap

Velkommen til dag 3 i Vitariuka

I dag skal vi se nærmere på fagområdet «regnskap». Gjennom denne dagen vil du få inngående innsikt i hvilke muligheter som befinner seg innenfor regnskapsområdet. Du vil få tips og triks, innsikt i hvordan du kan effektivisere bilagsføringen og ikke minst viser vi deg hvordan du kan effektivisere regnskapsarbeidet ditt, ved å benytte systemene på riktig måte.

Informasjon om hvert webinar 

Klikk på "+"- tegnet bak hver rad, for å se mer informasjon om hvert webinar. Du melder deg samlet på alle dagens webinarer i tabellen nederst på siden.

Vi viser deg hvordan regnskapet kan utarbeides med mindre manuell tid. Kjenner du til mulighetene for å få grunnlag direkte til regnskapet uten manuelle registreringer? Lar du auto-prouktene jobbe for deg?

Det er fortsatt noen manuelle bilag, hvordan bokføre disse enklest i Visma.net? Vi ser på korreksjoner, import og registrering fra Excel, repeterende transaksjoner og hvordan utnytte automatisering.

Utnytter dere mulighetene som ligger i  administrasjon og oppsett i Visma Business? Det gjelder ansvarsenhet, konto, brukere, bedrifter ol. La oss vise deg mulighetene og gi deg noen gode tips som sparer deg for tid.

Det handler om færrest mulig manuelle registrering for å redusere feil. Kjenner du til tidsstyrte oppgaver hvor Visma Global jobber for deg? Hvordan håndtere øreavrunding på reskontro? Kontroll på SAF-T? Posteringstyper og hvordan utnytte mulighetene er en liten skjult hemmelighet i Visma Global + noen ekstra tips&triks byr vi på i denne sesjonen.

Det handler om å bokføre med færrest mulig tastetrykk, det handler om å få Visma Business til å gjøre jobben for deg. La oss vise deg hvordan!

Har dere eiendeler som avskrives? Ved å bruke Driftsmidler i Visma Global kan avskrivninger bokføres direkte i regnskapet. Visma Global hjelper deg med å holde kontroll over eiendelene resultatmessig.

For noen en skjult hemmelighet i Visma Business. Vi viser deg hvordan du kan aktivere et driftsmiddel fra det kommer som bilag i Visma Dokumentsenter, bokføres i balansen og Visma Business gjennomfører bokføring av avskrivningene.

Jobber du effektivt i Visma dokumentsenter? Visste du at du kan kopiere og reversere bokførte bilag? Utnytter du AutoFlow effektivt? I denne sesjonen gir Svein Holanger fra Visma deg sine beste tips og triks i dokumentsenter, for deg som brukes Visma Global.

Mye bokføring skjer nå i Visma Dokumentsenter, kjenner du til hvordan Visma Dokumentsenter kan jobbe for deg? Vi går gjennom nyhetene i ver 14 og 15. Det blir også noen gode tips under sesjonen.

Regler for Fakturainnboks gjør at fakturaer kan konteres automatisk. Hvordan sette opp regler? Hvordan opprette regler i Fakturainnboks? I denne sesjonen gir vi deg innsikt i hvordan du ved hjelp av regler i Fakturainnboks kan jobbe mer effektivt og forenkle bokføring av fakturaer.

Nå kan du levere skattemeldingen direkte til Altinn fra Visma Business og få tilbake utbetalingsbilaget til Visma.net Autopay. Vi viser deg hvordan. Har du kommet igang med tidsstyrte oppgaver? Ny funksjonalitet fra ver 13 som gjør at du jobber enda enklere i Visma Business.